Ewoud van den Berg sluit zich aan bij Eijgen finance

Heerenveen – Na een mooie bankcarrière bij diverse grootbanken en een accountantskantoor heeft Ewoud van den Berg zich op 1 mei 2017 als zelfstandig ondernemer aangesloten bij Eijgen finance als franchisenemer voor het werkgebied Heerenveen en De Stellingwerven.

Ewoud: “Al geruime tijd help ik ondernemers bij het realiseren van hun plannen door het financieren van hun investeringen en het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Nu kan ik als financieel adviseur nog meer het belang van ondernemers dienen doordat ik onafhankelijk over meerdere financieringsbronnen beschik en niet meer gebonden ben aan één partij.

Bij het arrangeren van een financiering en het opstellen of doorberekenen van een begroting kan ik mijn toegevoegde waarde leveren. Een ondernemer kan tijd besparen doordat ik mijn specialisme inzet en het financieringsplan van A tot Z kan begeleiden en reële voorwaarden bij financiers kan bedingen.

De toegevoegde waarde van Eijgen finance is dat de organisatie beschikt over veel kennis en ervaring bij diverse specialisten waardoor een opdracht compleet opgepakt kan worden.

Mijn jarenlange ervaring als manager/accountmanager in het MKB en Grootbedrijf zet ik in als begeleider/sparringpartner op financieel gebied. Door het uitgebreide netwerk waarover ik beschik kan ik ondernemers met elkaar in verbinding brengen en hun plannen versnellen.

In de gesprekken met Eijgen finance ben ik overtuigd geraakt dat door aansluiting bij een organisatie als Eijgen finance, wij samen de krachten kunnen bundelen en bij financiers mooie afspraken kunnen maken in het belang van ondernemers”.

Meer informatie?

Eijgen finance Heerenveen, De Oper 47, 8496 PJ Nes
Telefoonnummer 06-25422569 of ewoud.vandenberg@eijgenfinance.nl

Daniël Keizer start met Eijgen finance Drachten!

 

Daniël Keizer sluit zich per 3 februari 2017 aan bij de franchiseorganisatie Eijgen. Door het zetten van zijn handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst heeft Daniël het startsein gegeven voor Eijgen finance Drachten. Hij richt zich, als enthousiaste en ervaren adviseur, op het midden- en kleinbedrijf in de regio Drachten én kan daarnaast voor de Eijgen groep ook ingezet worden voor agrarisch advies en begeleiding. Daniël heeft jarenlang ervaring in het geven van begeleiding en advies op het gebied van bedrijfsfinancieringen, bedrijfsovername en bedrijfsvoering.

Door het zakelijk netwerk waar hij deel vanuit maakt en zijn jarenlange bankervaring is Daniël een gedegen gesprekspartner tussen de ondernemers en de geldverstrekkende partijen. Hij is in staat om de ondernemer goed te begeleiden bij het verkrijgen van een financiering.

We zijn blij met de komst van Daniël binnen Eijgen en wensen hem veel succes en plezier!

Financieringsspecialisten gezocht!

Ben jij een ervaren financieringsspecialist in de zakelijke markt en wil je als onafhankelijk intermediair aan het werk? Eijgen is per direct op zoek voor haar vestigingen in Purmerend, Drachten, Nieuwegein, Heerenveen, Veenendaal en Wommels. Interesse?  Laat je informeren over de mogelijkheden en vul het contactformulier in.

Eijgen finance Leeuwarden gaat verhuizen!

Onze collega’s van Eijgen finance Leeuwarden nemen per 01 februari aanstaande hun intrek in dit prachtige pand aan de Harlingersingel 23.
Wij feliciteren Johan Westra, Franke Twerda en hun team en wensen hen veel succes toe op deze mooie locatie!

Succesvolle Eijgen netwerkbijeenkomst

Afgelopen vrijdag organiseerde Eijgen een bijeenkomst in ons moderne opleidingscentrum in Nieuwegein. We kunnen terugkijken op een geslaagde en bovenal inspirerende middag.
Wij vinden het belangrijk om (aspirant)franchisenemers, partners met wie Eijgen de samenwerking is gestart en andere geïnteresseerden in onze organisatie te informeren en te enthousiasmeren over de stand van zaken en ontwikkelingen binnen Eijgen.

Tijdens de bijeenkomst hebben we tevens een aantal van onze partners aan het woord gelaten om hun specifieke expertise te laten zien en mochten we derhalve genieten van enthousiaste bedrijfspresentaties van onder andere Straetus Incasso en Quality Contacts.

Duidelijk kwam in beeld dat we als gemeenschappelijk doel hebben om de ondernemer zo optimaal en compleet mogelijk te bedienen, zodat deze in zijn/haar bedrijfsvoering zo succesvol mogelijk kan zijn. We kunnen door samenwerking elkaars kennis delen en onze krachten bundelen en hebben deze meerwaarde op deze bijeenkomst proberen te schetsen voor alle aanwezigen. Samen gaan we voor ons doel om de ondernemer naar een hoger level te brengen.

Na de diverse presentaties was er tijd om  – onder het genot van een hapje en drankje – contacten te leggen, mensen uit de verschillende vakgebieden te leren kennen en te onderzoeken wat de diverse aanwezige ondernemers, voor jou – als (aspirant)franchisenemer en/of partner van Eijgen – zouden kunnen betekenen. Daarmee had deze middag tevens een interessante netwerkfunctie. Uiteraad was er tevens volop gelegenheid om vragen te stellen over het franchiseconcept en de stappen, die Eijgen in de (nabije) toekomst wil en gaat zetten.

 

Startbijeenkomst – Samenwerking Eijgen en partners ondersteunende diensten

 

“De klant helpen en ondersteunen om zo succesvol mogelijk te ondernemen” is onze hoogste doelstelling. Ondernemers kunnen dan ook rekenen op een totaalpakket voor ieder zakelijk vraagstuk. Succesvol worden én blijven kan in onze overtuiging alleen als je goed zorgdraagt voor actuele cijfers -zodat je kunt sturen-, kapitaal – zodat je kunt investeren- en professionele support -zodat je je plannen kunt realiseren. De drie disciplines werken samen en bieden de klant een integrale dienst met steeds hetzelfde doel: De ondernemer en onderneming tot volle bloei laten komen!

Wij willen de kennis en expertise van belangrijke spelers in de markt van zakelijke dienstverlening bundelen en zijn bijzonder enthousiast over de samenwerking die we zijn aangegaan met een aantal inspirerende, ondersteunende en dienstverlenende organisaties.

Op dinsdag 22 november jl. zijn we met onze partners samengekomen in ons modern gefaciliteerde opleidingscentrum in Nieuwegein om het formele startsein te geven voor onze unieke samenwerking.

De avond werd gestart met een presentatie van het Eijgen concept door Annemiek Vonk. Vervolgens zijn de partners aan het woord geweest om zichzelf en hun werkgebied te introduceren bij elkaar.

Mooi om te zien en te ontdekken dat het Eijgen concept volledig wordt ondersteund door de partners, die we mochten begroeten op deze avond:

  • Straetus Incasso, een landelijk werkende en professionele incasso-organisatie met 35 vestigingen in de Benelux, vakkundig in het innen van vorderingen en/of het uit handen nemen van het gehele traject van debiteurenbeheer;
  • Quality Contact, een team van professionals die ons kunnen ondersteunen voor wat betreft opleidingen en sales;
  • Interned Services, onze Cloud-leverancier;
  • Eijgen ICT BV, met als hoofdvertegenwoordiger Wilko van Gurp, verantwoordelijk voor het rechtstreekse beheer serverapparaat, alsmede advies en organisatie met als vaste partner Interned Services.

Een interessante (nadere) kennismaking met elkaar, waarin we met elkaar tot de conclusie zijn gekomen dat onze samenwerking meer oplevert dan de som van 1 plus 1.
Allen dragen we ons steentje bij aan het optimaal bedienen van onze klanten in zijn/haar ondernemerschap!

Geslaagde Kick-Off bijeenkomst Eijgen / Accelent

Een startsein geven aan de samenwerking tussen Eijgen en Accelent ….
Informeren, enthousiasmeren en elkaar committeren ….
Een aanzet om elkaar (beter) te leren kennen voor wat betreft de kennis en kunde in het werkgebied…

We kunnen terugkijken op een geslaagde kick-off bijeenkomst, waarbij het franchiseteam van Eijgen samen met (een deel van) het team van Accelent, nieuwe franchisenemer, ‘om de tafel’ zat.
De avond had een informatief karakter.  Samen hebben we deelgenomen aan een interne training met als doel om goed te leren luisteren en communiceren met de eindklanten, waarbij de totaalvisie voor zijn/haar zakelijke vraagstuk centraal staat. We zijn met elkaar in gesprek gegaan om elkaar te leren kennen en elkaars expertise in kaart te brengen. Wij vinden het belangrijk dat de Eijgen dienstverlener de belangrijkste pijlers van de drie disciplines: cijfers om op te sturen binnen financiële dienstverlening, kapitaal om te investeren binnen finance, coaching om te realiseren binnen business support als het ware in zijn DNA laat inburgeren. Dit is waar we bij Eijgen voor staan!

 

 

 

Franchisenemer worden?

Eijgen Finance groeit snel.

Ben jij een ervaren financieringsspecialist in de zakelijke markt en wil je als onafhankelijk intermediair aan het werk? Eijgen is per direct op zoek voor haar vestigingen in Purmerend, Drachten, Nieuwegein, Heerenveen, Veenendaal en Wommels. Interesse?  Laat je informeren over de mogelijkheden en vul het contactformulier in.

 

Eijgen Finance Nijmegen

Bert Hof en Gerrie Peer geven startsein aan Eijgen Finance Nijmegen

Twee enthousiaste en ervaren MKB adviseurs, Bert Hof en Gerrie Peer, bundelen hun kennis en expertise en zetten 1 november jl. hun handtekening onder het samenwerkingscontract met franchiseorganisatie Eijgen. Hiermee geven zij het startsein aan de vestiging Eijgen Finance Nijmegen.

Vanuit de locaties Beuningen en Bemmel richten zij zich vooral op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de regio Nijmegen. Het geven van begeleiding en advies op het gebied van bedrijfsfinancieringen, bedrijfsovername en bedrijfsvoering zijn taken waar zij zich al jarenlang specifiek op hebben toegelegd.

Door het netwerk waar beiden deel vanuit maken en hun ervaring opgedaan in de financiële wereld weten zij de ondernemers en geldverstrekkende partijen samen te brengen. Ze spreken de taal van zowel de ondernemer, zijn adviseurs als de geldverstrekkers. Hierdoor kunnen zij de ondernemer ook wegwijs maken en begeleiden bij het verkrijgen van een financiering middels alternatieve financieringsbronnen.