Administratie en accountancy

Met Eijgen naar orde, overzicht en inzicht

Salarisadministratie. Facturen inboeken. Bewaken van debiteuren. Bepaald niet je core business, maar het moet wel gebeuren. Een kloppende administratie is essentieel voor een succesvolle onderneming. Eijgen kan jouw complete administratie uit handen nemen, maar je kunt natuurlijk ook een deel zelf doen. Samen kijken we naar de juiste balans.

Onze klanten kunnen gebruik maken van administratieve software die wij online aanbieden. Je hoeft dus geen software aan te schaffen, beschikt altijd over de laatste versie en je hoeft je geen zorgen te maken over updates of beveiliging.

Eijgen houdt je scherp. We denken met je mee.

De bedrijfsadministratie is het hart van jouw onderneming. Het vormt het fundament voor de toekomst. Immers, belangrijke beslissingen neem je mede op basis van cijfers.

Het verzorgen van jouw administratie gaat bij ons echter verder dan enkel cijfers opstellen: we beoordelen ze ook kritisch. Zo worden kansen en bedreigingen duidelijk. Zijn er zaken die beter of efficiƫnter kunnen? Of is het misschien tijd om te investeren? Onze accountants adviseren je persoonlijk om jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen.

Meer diensten: