Welkom in de wereld van Eijgen

Als ondernemer heb je ambities. Die geven wij graag de ruimte.
Actuele cijfers, kapitaal om te investeren, professionele ondersteuning.
Wij zijn jouw coach. Zodat jij kunt ondernemen.
Kies de Eijgen weg. Jouw weg naar succes.

Jouw weg naar succes

Als ondernemer ben je altijd in beweging om je ambities en dromen waar te maken. Je wilt groeien, bloeien en investeren. Je steekt je tijd het liefst in waar je goed in bent: ondernemen. Dat snappen wij. Wij doen ook waar we goed in zijn. Daarom is jouw administratie onze zorg. Maar dat is niet alles, onze zorg gaat veel verder dan alleen cijfers.

Want wat heb je als ondernemer nog meer nodig op je weg naar succes? Kapitaal wellicht om nieuwe ideeën te financieren en iemand die met je meedenkt over het verbeteren van bedrijfsprocessen. Een sparringpartner, die eerlijk en professioneel is. Jouw Eijgen coach, die zowel de cijfermatige, de financiële als de praktische kant belicht.

Alles onder één dak

Van salarisadministratie en financieringsaanvragen tot jaarrekeningen en subsidies. Wij brengen de totaalzorg voor jouw financiën onder één dak. We ondersteunen en adviseren daar waar nodig en gewenst is. We denken met je mee en blikken op de toekomst: wat is de koers die je wilt varen en hoe kun je richting geven? Heb je geld nodig om nieuwe ideeën te financieren? Wij weten de weg.

We spreken dezelfde taal

Je kunt ons alles voorleggen. Of je nu een frisse starter bent of een doorgewinterde ondernemer, dat maakt voor ons niks uit. Heb je vragen? Dan krijg je van ons altijd een helder antwoord. Ook cijfers leggen we uit in begrijpelijke taal. We communiceren graag open en informeel.

Landelijke dekking

Eijgen is een organisatie met landelijke dekking. Met 16 vestigingen en een team van ruim 200 ondernemende professionals helpen we je graag vooruit. Het hoofdkantoor van Eijgen is gevestigd in het Friese Joure.

Eijgen Heerenveen

foto-Eijgen-mensen-met-logo-kleiner-formaat

Wil jij onderdeel worden van Eijgen?

Klant worden thumbs-up-hand-symbol Franchisenemer worden