eijgen-over-ons

Het Eijgen verhaal

Het Eijgen verhaal begint in 2006 in het Friese Joure, dat bekend staat om de grootste koffiebrander van Nederland. Een ondernemend dorp, waar wij in korte tijd uitgroeiden van accountantskantoor tot zakelijke dienstverlener.

Helder en uniek

Onze filosofie is helder en uniek. Wij willen iedere ondernemer kunnen helpen met elk vraagstuk. Daarom maakten we in 2015 een belangrijke stap. We voegden een onmisbare schakel toe aan ons dienstenpakket: praktische ondersteuning en coaching aan ondernemers. Want wat heb je nodig om succesvol te zijn? Actuele cijfers om te sturen, kapitaal om te investeren én professionele support om plannen te verwezenlijken.

Nu brengen wij de totaalzorg voor financiën onder één dak. Administratie en accountancy, financiering én business support. Drie disciplines die elkaar versterken en met elkaar samenwerken. Allen met hetzelfde doel: jouw onderneming tot bloei laten komen.

 

Landelijke dekking

Eijgen is een organisatie met landelijke dekking. Met 15 vestigingen verspreid over heel Nederland en een team van ruim 150 ondernemende professionals helpen we je graag vooruit.

 

Innovatief werken

Wij hebben een zwak voor innovatie en werken met digitale dossiers, de nieuwste vormen van communicatie en een hoogwaardige ICT-infrastructuur. We krijgen energie van vooruitstrevende oplossingen die onze dienstverlening blijvend verbeteren.

Hoe kan ik klant worden bij Eijgen?

Wat zijn cijfers zonder interpretatie? Wij geloven in de integrale aanpak, daarom vind je bij ons drie disciplines onder één dak: administratie & accountancy, zakelijke financieringen en business support. We willen samen met jou succesvol ondernemen. Toekomstgericht adviseren. Maar ook stimuleren en inspireren.

Word Eijgen klant

foto-Eijgen-mensen-met-logo-kleiner-formaat

Wil jij onderdeel worden van Eijgen?

Klant worden thumbs-up-hand-symbol Franchisenemer worden