Rayon Joure

Deze rayon verleent u:

Over dit rayon

Onder leiding van Ruud van Eijl is Eijgen financiële dienstverlening Joure een strategisch sparringpartner voor iedere onderneming. Cijfers zijn een middel om te sturen. Je wilt als ondernemer dan ook de essentie in beeld hebben en wel het liefst op een half A4tje. Daarnaast wil je kunnen sparren met een echte ondernemer die je kan helpen met nieuwe ideeen of met bijvoorbeeld een ingewikkelde bedrijfsovername. Neem contact op en maak kennis met Eijgen!

Eijgen Joure

Kantoor Eijgen te Joure

Joure

Polderboskdyk 3 8501 ZJ Joure

Polderboskdyk 3
8501 ZJ Joure

Team

Ruud van Eijl

Mart Huisman

Graag stel ik mij aan je voor:

“Mijn naam is Mart Huisman en ben woonachtig in Joure.

In juni 2014 ben ik na een reis van 8 maanden door vele mooie landen in dienst getreden bij Eijgen financiële dienstverlening. Ik ben toen gestart met het uitvoeren van een aantal kleinere projecten m.b.t. de automatisering van de boekhouding. Vervolgens ben ik ook administratief ondersteunende taken gaan verrichten, waar ik reeds al eerder ervaring in op had gedaan bij mijn vorige werkgever. Ook heb ik binnen Eijgen financiële dienstverlening nog een jaar de stoel van salarisadministrateur bekleed.

Als manusje van alles binnen de organisatie van Eijgen ben ik een echte teamplayer en probeer het iedereen zo goed mogelijk naar zijn zin te maken. Ik houd van een goede sfeer en stel het team belang boven dan van mij zelf. Ik kijk graag vooruit en hou van afwisseling in mijn werk. Wanneer een klant tevreden is geeft mij dat voldoening in mijn werk.

Na het werk gaat bijna al mijn vrije tijd op aan zeilen (skûtsjesilen) zoals het een echte Fries betaamd. Ook in deze teamsport staat het teambelang boven dat van jezelf”

 

Marieke Haagsma

Marieke Haagsma is 31 jaar en moeder van 2 jongens.  Ze is opgegroeid op de veehouderij van haar ouders in de Noordoostpolder. Na de Havo op het Emelwerda Collega te Emmeloord is zij Accountancy gaan studeren aan het Windesheim in Zwolle. En inmiddels is zij bijna 10 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. In haar loopbaan heeft ze ruime ervaring opgedaan bij onder andere PriceWaterhouseCoopers, Meeuwsen ten Hoopen, Vvaa en werkt sinds dit jaar als assistent-accountant met veel plezier bij Eijgen, vestiging Joure.

Naast haar werk vindt ze het leuk om te mountainbike of te hardlopen of deel te nemen aan een survivaltocht.