Rayon Leeuwarden

Deze rayon verleent u:

Over dit rayon

Voor ondernemers die een financiering proberen te krijgen, hoeft de zoektocht niet meer op te houden bij de bank. Eijgen finance beschikt over meer dan dertig financieringsbronnen voor verschillende investeringsvormen. Of het nu gaat om een klein of groot bedrag: het lukt bijna altijd om de financiering rond te krijgen. Met een slagingspercentage van ruim 90% zijn de adviseurs zeer ervaren om de ondernemer te begeleiden in zijn/haar financieringsaanvraag.

Uiteenlopende ondernemers kunnen worden geholpen, van autobedrijven en recreatieondernemingen tot akkerbouwers. De cases zijn ook heel verschillend. Het kan gaan om groei te financieren, maar ook om het vinden van geld voor grote investeringen zoals machines en gebouwen. De adviseurs van Eijgen helpen de ondernemer graag de juiste weg te bewandelen!

Leeuwarden

Harlingersingel 23 8913 CJ Leeuwarden 088-5150222

Harlingersingel 23
8913 EJ Leeuwarden

Team

Johan Westra

Johan Westra, geboren en opgegroeid in de Friese elfstedenstad Workum. Rond mijn 20e ben ik verhuisd naar Leeuwarden waar ik nu nog altijd woon met mijn vriendin en onze twee kinderen. Na mijn studie ben ik bij de Rabobank bank gaan werken. Daar heb ik ca. 15 jaar in het zakelijke accountmanagement gewerkt bij verschillende banken. Het laatste ben ik nog actief betrokken geweest bij de migratie van Friesland Bank klanten naar de Rabobank.

Sinds 2014 ben ik ons bedrijf Eijgen Finance begonnen. Naast actief in de markt te staan vanuit onze vestiging in Leeuwarden, ben ik binnen de franchise organisatie actief betrokken als mede-eigenaar en formulemanager voor de financeformule.

De combinatie van actief in de markt aanwezig te zijn en franchisenemers te begeleiden en ondersteunen bij hun bedrijf, leidt tot een goede combinatie. Samen met het team in Leeuwarden komen we verschillende uitdagingen tegen. De door ons gevonden oplossingen kunnen we ook weer delen met onze franchisenemers. En natuurlijk leren wij ook van de franchisenemers en kunnen we dit bij onze klanten gebruiken.

Samenwerken om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en oplossingen te bieden, is waar wij alle dagen voor gaan!

 

Franke Twerda

Mijn naam is Franke Twerda, geboren in Leeuwarden en getogen in Franeker. De elfstedenstad waar ik nu nog steeds met veel plezier woonachtig ben.

Voor een studie bedrijfskunde heb ik een uitstapje gemaakt naar Groningen, maar na vier jaar keerde ik terug toen ik mijn studie kon afronden bij de Friesland Bank in Leeuwarden.
Vervolgens ben ik bij Rabobank terecht gekomen en in zijn totaliteit ben ik een kleine 5 jaar actief geweest binnen het zakelijke accountmanagement van de Rabobank Groep.

Ik ben één van de initiatiefnemers van Eijgen Finance, welke we in 2014 hebben opgericht.
Vanuit onze vestiging Leeuwarden bedienen we een groot deel van de Friese markt. Binnen ons bedrijf houdt ik mij voornamelijk bezig met adviseren en bemiddelen in vastgoedfinancieringen.

 

Alex Bosma

Mijn naam is Alex Bosma, 37 jaar oud, geboren en getogen in Heerenveen waar ik nog steeds woonachtig ben.
Na jarenlange bankervaring bij Friesland Bank en Rabobank ben ik sinds februari dit jaar werkzaam als Intern Accountmanager bij Eijgen Finance. Dit is een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is. Zo kan het zijn dat ik afspraken inplan voor collega’s, de boekhouding verzorg, kredietvoorstellen uitwerk of zelf een afspraak met een relatie of prospect heb. De afwisseling en het mij dienstbaar kunnen opstellen richting klanten en collega’s spreekt mij erg aan in deze functie.

Voor wat betreft vrijetijdsbesteding: sinds dit seizoen maak ik deel uit van de Technische Commissie van Heerenveense Boys. Hier liggen mooie kansen en uitdagingen voor de vereniging. Daarnaast vind ik het belangrijk om bij de club betrokken te blijven en wat terug te kunnen doen. Naast het voetbal tennis ik regelmatig en vind ik het leuk om biografieën te lezen.

Ik hoop, zoals zovelen bij Eijgen Finance, op een mooie en langdurige loopbaan. Graag tot ziens of aan de telefoon!

 

 

Wieger Broersma

Ook werkzaam op de Eijgen vestiging in Leeuwarden is Wieger Broersma.

“Na een “rondje banken” waar ik de functie van accountmanager, kantoordirecteur en accountmanager bijzonder beheer heb vervuld , ben ik begin 2016 bij Eijgen aan de slag gegaan als senior adviseur. Mij slogan is altijd geweest , “wat een ander kan dat kan ik ook , nee… dat kan ik beter” op het gebied van financieel advies, wel te verstaan. Mijn uitdaging bij Eijgen Finance is, om nog veel ondernemers en starters met hun financieringsprobleem ter zijde te staan en te adviseren”

Met je “ Eijgen adviseur ” wordt uw eigen bedrijf werkelijkheid en is succes verzekerd!