Rayon Nijmegen

Deze rayon verleent u:

Over dit rayon

bert-gerrie-waalbrug-nijmegen

Gerrie Peer en Bert Hof adviseren en begeleiden ondernemers met financieringsbehoefte in de regio Nijmegen en Arnhem. Door hun ruime ervaring in de bancaire sector, weten ze tot in de details waar een financieringsaanvraag aan moet voldoen.

Gerrie en Bert hebben een groot netwerk van banken en alternatieve financiers, zoals informal investors, financieringsmaatschappijen, crowdfunding en lease- en factoringmaatschappijen. Omdat ze 100% onafhankelijk zijn, kunnen ze bij elke partij aankloppen. Samen met jou zoeken ze naar de juiste match om jouw bedrijfsfinanciering rond te krijgen.

Eijgen Finance Nijmegen heeft de beschikking over méér dan 30 financieringsbronnen en is goed bekend met het lokale netwerk en ontwikkelingen in de regio. Het slagingspercentage van een financieringsverzoek wat door Eijgen Finance begeleid wordt, ligt dan ook veel hoger dan gemiddeld.

Nijmegen

Waterwolf 20 6681 TJ Bemmel

Waterwolf 20
6681 TJ Bemmel

Team

Bert Hof

Uw Eijgen specialist bedrijfsfinancieringen

 

Bert Hof

Bert Hof werkte 25 jaar lang in verschillende adviesfuncties bij de Rabobank in de regio Arnhem-Nijmegen. Hij is in staat een probleem vanuit zeer uiteenlopende invalshoeken te benaderen en gaat zorgvuldig, to the point en resultaatgericht te werk. Hij voelt zich thuis in het lokale bedrijfsleven en is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld. In zijn rol als adviseur gaat Bert maar al te graag nieuwe uitdagingen aan om de ambities van ondernemers waar te maken.

 

 

Gerrie Peer

Uw Eijgen specialist bedrijfsfinancieringen

 

Gerrie Peer

Gerrie Peer begon als adviseur in de agrarische sector en werkte vervolgens 15 jaar bij de Rabobank als financieel adviseur voor MKB-bedrijven. Sinds 2014 is hij zelfstandig actief in de begeleiding van bedrijfsfinancieringen. Als specialist haalt hij het onderste uit de kan. De diversiteit van het werk, de lokale betrokkenheid in de markt en de gedrevenheid van de ondernemer geven hem energie. Hij zit vol ideeën en weet precies hoe hij een match maakt tussen ondernemer en financier.