Rayon Purmerend

Deze rayon verleent u:

Over dit rayon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Simone Nelis & Lex Ordelman – Eijgen Ordelman Purmerend

Ordelman Administraties heeft gekozen voor Eijgen omdat ze geloven in de integrale aanpak van ieder zakelijk vraagstuk. Lex Ordelman: “Mijn klanten verwachten van ons dat we voor ieder zakelijk vraagstuk een oplossing kunnen bieden en dat kunnen we door een nauwe samenwerking met tal van specialisten binnen het Eijgen netwerk”.

Eijgen Purmerend werkt met een klein team van goed opgeleide en betrokken medewerkers en heeft de beschikking over een breed netwerk van externe specialisten, zoals RA-accountants. Voor complexe fiscale en bedrijfsadviezen kun je dus ook bij hen terecht, zodat je meer (kostbare) tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. En je tevens altijd beschikt over essentiële (management)informatie die nodig is voor je bedrijfsvoering.

Purmerend

Eijgen Ordelman Purmerend  Meerland 2 1447 KC Purmerend Tel. 0299 468426

Eijgen Ordelman
Meerland 2
1447 KC Purmerend

Team

Lex Ordelman

De organisatie achter de administratie…

Lex Ordelman aan het woord:

“Welke eisen stel je aan je financieel adviseur of administratiekantoor? Betrouwbaarheid en accuratesse? Voor mij, als franchisenemer van Eijgen Purmerend, is dat niet genoeg. Samen met mijn team vinden wij namelijk dat wij u pas optimaal kunnen adviseren als wij u en uw organisatie kennen. En dat begint met luisteren, vragen stellen en oprecht geïnteresseerd zijn in wat jou bezig houdt.

Pas als wij weten wat er bij jou speelt en wat jouw koers is, kunnen wij onze dienstverlening op jouw situatie afstemmen. Een dienstverlening die varieert van het verzorgen van belastingaangiftes van particulieren tot complete administraties van bedrijven in het MKB. Omdat wij dat al sinds 1996 doen, kun je ons als een ervaren partner beschouwen.

Betrokken experts op elk niveau!”